Kuusenkerkkäfestareista Teatterifestareihin!

Näyttää siltä että ensimmäiset ja viimeiset kuusenkerrkkä festarit järjestettiin keväällä 2019. Kolmessa vuodessa on maailma muuttunut paljon. Korona rajoitteiden takia kuusenkerkkä festarit eivät saaneet jatkoa, koska tapahtumia ei voitu järjestää. Jotain muuta kuitenkin järjestettiin yhteistyössä Myötätuulen Teatterin (https://www.myotatuuli.org/) ja sen ohjaaja käsikirjoittajan Olla-Riitta Mäkelän kanssa, jonka kanssa kuusenkerkkä festarit suunniteltiin.

Rajoituksista huolimatta ja niitä noudattaen olemme pitäneet yllä teatteria, on ollut kesäteatteria, talviteatteria ja ruokateatteria. Viimeksi mainitusta pidän kaikkein eniten, siinä on todella pieni yleisö 10-20 henkilöä jotka nauttivat näytelmän ohessa kolmen ruokalajin illallisen, jonka näyttelijät tarjoilee teemaan sopivan näytelmän puitteissa.

Kevät on minulle aina kiireistä aikaa. Villivihannekset ovat parhaimmillaan, haluan kerätä niitä itse ja opettaa muillekin pienissä ryhmissä ja kuusenkerkkä festarit eivät sittenkään oikein sovi kevät kalenteriini, vaikka olivat ideana hauska. Lisäksi keväällä olen isännälle apunaisena aidanteossa, jotta saadaan meidän iki-ihana metsälaidun kuntoon. Niin että syksyn sieni retkeläiset pääsevät nuorten nautaneitojen kanssa sieneen. Tuli muuten äskettäin yhdessä koulutuksessa aika hauska vertaus: ’Tuohan on vähän sama idea kun delfiinien kanssa uimisessa’.

Niinpä kuusenkerkkäfestari on haudattu ja tilalle tulee Myötätuulen Teatterin teatterifestarit, jotka järjestetään 13-14.8 2022. Luvassa on oikein kansainvälistä meininkiä. Meille tulee Virosta vierailevia esittäjiä, se on ihanaa. Odotan innolla tapahtumaa, vaikka en edes tiedä mikä rooli minulla niissä on vai onko mitään? No jotain villiyrtti ja sieni teemaista pikkupurtavaa ainakin järjestän.

Julkaissut paivieronen

Olen Päivi Eronen, koulutukseltani olen biologi ja hortaohjaaja. Järjestän erilaisia kursseja tarvittaessa ihan yksittäisille ihmisellekin, mutta porukassahan on aina mukavampaa. Joten jos sinulla on tarve järjestää ohjelmaa omalle porukallesi niin työyhteisössä kuin muissa tapauksissa, ota ihmeessä yhteyttä minuun. Kalenteristani löytyy myös matalamman kynnyksen tapahtumia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: