Yrittäjille

Teen yhteistyötä useiden erilaisten yrittäjien kanssa.
Jos haluat järjestää jotakin uutta ja mielenkiintoista, älä epäröi ottaa yhteyttä:
Päivi Eronen 0451362756

DSC08460

 

Aiemmin järjestettyjä tapahtumiani:

Kuusenkerkkäfestarit

30.5.2019 12.00-17.00 Hämeenojantie 32, Pitkäjärvi

Ajatuksena on järjestää festarit myös keväällä 2020.

Festareiden ideana on koota yhteen ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet kotimaisista luonnontuotteista, paikanpäälle odotetaan niin myyjiä kuin ostajia. Markkinoimme tapahtumaa laajasti mm. FB-tapahtumana (myös maksullinen markkinointi) sekä perinteisellä laputuksella lähiseuduilla.

Festareille on yleisöllä vapaa pääsy!

Majatalo Myötätuulta ympäröi yli puolen kilometrin mittainen kuusiaita. Saimme siitä majatalon emännän kanssa ajatuksen, jos järjestäisimme yhdessä keväällä kuusenkerkkäfestarit.

Tartuimme tuumasta toimeen!

Festarit tarjoavat erilaisia ja raikkaita koemuksia ja makuja. Jos et ole koskaan päässyt maistamaan kuusenkerkkäjäätelöä niin nyt siihen on tilaisuus. Isontuvan jäätelö tulee myymään sitä näillä festareilla. Sinulla on mahdollisuus päästä seuraamaan kuusenkerkkäsiirapin valmistusta. Lisäksi voit ostaa valmista kuusenkerkkäsiirappia mukaan kotiin tai lunastaa itsellesi erillistä korvausta vastaan poimintakassin. Kassin mukana tulee kuusenkerkkä siirapin ja hillon keitto ohjeet.

Mukaan mahtuu kaikki yrittäjät ja myyjät joiden alaa on villivihannekset, luomutuotteet ja paikallinen lähituotanto. Kysy toki lisää!