Kurssit

Kevään 2018 villivihannes kurssit!

Aikataulu:

  • Ti 8.5. kello 18.00
  • To 10.5 kello 12.00 Paikalla Jouko ja Raija Kivimetsä
  • To 17.5 kello 18.00
  • La 19.5 kello 12.00
  • Ti 22.5. kello 18.00
  • To 24.5 kello 18.00

Kurssi kestää noin kaksi tuntia. Piha ja metsäkierroksen aikana opitaan tunnistamaan tavallisimmat ruuaksi kelpaavat villivihannekset. Saat runsaasti hauskoja vinkkejä kuinka niillä voi rikastaa arkiruokaa. Olen koulutukseltani biologi ja harrastanut villivihanneksia 1980 luvulta lähtien. Ja ruuanlaitto on ollut minulle aina intohimo ja kun täältä maalta ei ihan joka tarpeeseen ole kauppaankaan ehtinyt niin se on kehittänyt mielikuvitusta. Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus tutustua hyvässä ohjauksessa luonnon omaan ilmaiseen supermarkettiin, jossa herkut vain odottavat kerääjäänsä.

Ota kurssille mukaasi muistiinpanovälineet ja keruu astia, jos haluat viedä maistiaisia kotiin. Pukeudu sään mukaan. Matkan varrella tutustutaan myös meidän omaan luonnonsuojelualueeseen ja metsälaitumeen, jalkaan kannattaa laittaa kunnon kengät.

Kierroksen jälkeen kurssilaisille tarjotaan pieni maistiainen siitä, millaisia herkkuja luonnosta löytyy kun niitä laittaa ruuaksi tai pikkunaposteltavaksi. Lisäksi on tarjolla yrttitee tuoreista kasveista ja pannukahvia.

Tervetuloa! Ilmoita etukäteen mille kurssille tulet koska jokaiselle kurssille otetaan enintään 12 henkilöä.

HUOM! Kurssi aika tauluihin voi tulla muutoksia sääolosuhteista johtuen, lumi ja rankkasateella ei kursseja järjestetä vaan ne siirtyvät seuraavaan kurssipäivään!

Paikka: Kurssit järjestetään Someron Koisthuhdassa.

Hinnat: Kurssin hinta etukäteen maksettuna 39 € (sis. Alv 24%) (tilille tai käteisenä) nettikaupassa tai paikan päällä maksettuna (edellyttää ilmoittautumista ja varausta)

42€ (sis. Alv 24%)

Voit nyt hankkia kurssin myös verkosta! Verkkokauppa myynti tapahtuu yhteistyössä ekopuoti Valkee ja Vihreen kanssa (www.valkeevihree.com)

Ilmoittautumiset ja lisätietoja kursseista: Päivi Eronen 0451362756 tai 0449888254 maatuska64@gmail.com