Palvelut

Järjestän erilaisia kursseja joissa opit luonnosta ja luonnonantimista lisää oman tasosi mukaan!

Toimin myös osana YrttiVillitys osuuskuntaa, jonka toimintaideana on on tuottaa tuoretta ja hyvää puhtaasta luonnosta, luonnon ehdoilla.

DSC08560

Luonto-opastus – tarjoaa sinulle parhaat retket luonnossa ammattitaitoisen opastuksen avulla. Tutustutko ensi kertaa luontoon vai oletko jo kokenut luonnossa liikkuja? Osaan tarjota Sinulle aina ainutlaatuisen kokemuksen tarjoten jotain uutta ja mielenkiintoista!

Sienikurssit – Aimo annos itseluottamusta metsässä liikkumiseen ja sienitunnistukeen? Kyllä kiitos, sitä tarjoillaan näillä kursseilla!

Hortaohjaus – tarjoaa sinulle lajitunnistusta, jota voit hyödyntää ravinnon rikastamisessa. Oletpa sitten patojen haltija tai vasta-aloitteleva etsitään yhdessä Sinulle parhaiten sopivat ja maistuvat vaihtoehdot lautasellesi. Onneksemme Suomen hortoilukausi on pitkä – lähes ympäri vuoden löytää luonnosta syötävää kun osaa etsiä!

Tutustu omaan pihaan – tarjoaa oman pihan lajistoon syventävän tutustumisen. Oletko tutustunut jo aiemmin oman pihasi lajistoon? Haluatko hyödyntää pihassasi luonnonkasveja? Minä tarjoan Sinulle kasviopastusta luonnonmukaisesti!

Teema päivät – tarjoaa sinulle matalan kynnyksen ja taloudellisen tutustumisen mielenkiintoisella tavalla villiyrttien hyödyntämiseen. Teemapäiviä järjestetään Sinulle, jotta Sinä saat yhteisöllisen ja monipuolisen kokemuksen kasviston hyödyntämiseen. Tervetuloa!

Voita pimeän pelkosi – yöretkiä Kummajaisen suojelualueella

Hyvinvointia työyhteisöön – vahva intuitiivinen hyvinvointi ulkoilmatapahtuma vahvistamaan työyhteisön hyvinvointia. Kurssin sisältö muunneltavissa hikiliikunnasta rauhalliseen kuvataideopastukseen tai jopa improteatteriksi.

Järjestetään yhdessä Sinun oma kurssisi!
Ota yhteyttä
:
Päivi Eronen 0451362756 /
maatuska64@gmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: