Kuusenkerkkäfestarit 2019

Kuusenkerkkäfestarit

30.5.2019 12.00-17.00 Hämeenojantie 32, Pitkäjärvi

Ajatuksena on järjestää festarit myös keväällä 2020.

Festareiden ideana on koota yhteen ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet kotimaisista luonnontuotteista, paikanpäälle odotetaan niin myyjiä kuin ostajia. Markkinoimme tapahtumaa laajasti mm. FB-tapahtumana (myös maksullinen markkinointi) sekä perinteisellä laputuksella lähiseuduilla.

 

Majatalo Myötätuulta ympäröi yli puolen kilometrin mittainen kuusiaita. Saimme siitä majatalon emännän kanssa ajatuksen, jos järjestäisimme yhdessä keväällä kuusenkerkkäfestarit.

Tartuimme tuumasta toimeen!

Festarit tarjoavat erilaisia ja raikkaita koemuksia ja makuja. Jos et ole koskaan päässyt maistamaan kuusenkerkkäjäätelöä niin nyt siihen oli tilaisuus. Isontuvan jäätelö myi sitä näillä festareilla. Sinulla on mahdollisuus päästä seuraamaan kuusenkerkkäsiirapin valmistusta. Lisäksi voit ostaa valmista kuusenkerkkäsiirappia mukaan kotiin tai lunastaa itsellesi erillistä korvausta vastaan poimintakassin. Kassin mukana tulee kuusenkerkkä siirapin ja hillon keitto ohjeet.

Mukaan mahtui kaikki yrittäjät ja myyjät joiden alaa on villivihannekset, luomutuotteet ja paikallinen lähituotanto. Kysy toki lisää!

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: