Nuotiopiiri

Meillä on täällä omalla kylällä uusi laavu. Kerittiin saada se juuri valmiiksi ennen covid-19 epidemiaa. Kovin on oltu jälkiviisaita kuinka asia olisi pitänyt hoitaa. Itse en olisi iki maailmassa uskonut, että epidemia jatkuu näin pitkään. Olenkin sanonut, että meidän kylä oli etuviisas kun tehtiin tuo laavu. On ollut paikka mihin on voitu kokoontua väljästi turisemaan niitä näitä niin kuin maalla on tapana. Isommat tapaamiset on lykätty terveempiin aikoihin.

Kuluvaa vuotta varmaan kuvaa hyvin sana PRUUTETTU! Niin on käynyt yritetylle tapahtumalle kerta toisensa jälkeen. Niin käy myös kuusenkerkkäfestareille ne siirretään vuoteen 2022 ja toivotaan että sitten on taas maailma raiteillaan ja saadaan kokoontua yhteen.

Vaikka etäopiskelu alkaa tulla jo korvistakin ulos, niin on ollut kiva että on voinut pitää yllä tanssitaitoa ja opiskella uusia ulottuvuuksia kuvataiteista edes etänä. Odotan kyllä kuin kuuta nousevaa, että pääsisin itse lähiopiskelemaan ja opettamaan.

Kaikenmaailman digi taidot on kyllä kehittyneet huimaa vauhtia ja olen jopa investoinut uuteen työ tietokoneeseen, jos joskus oppisi tekemään media taidetta ja mainosvideoita omaan ja kaverien tarkoituksiin. Unelmia pitää olla!

Muista en tiedä, mutta minua jatkuva ruudun äärellä oleminen uuvuttaa. Paljon enemmän kuin esimerkiksi opiskeleminen kirjoista. No onneksi minulla on lähiluonto mihin voi mennä lataamaan omia akkuja ja kylälaavulle voi aina muodostaa Nuotiopiirin! Sinäkin pääset tutustumaan minun lähimaisemaani ja Huhtalaavun tulemalla mukaan paistamaan villiyrttilettuja ja nauttimaan kahvista ja yrttiteestä nuotion äärellä. Varaa paikkasi täältä https://fi.doerz.com/somero/wildherb-pancaces

Julkaissut paivieronen

Olen Päivi Eronen, koulutukseltani olen biologi ja hortaohjaaja. Järjestän erilaisia kursseja tarvittaessa ihan yksittäisille ihmisellekin, mutta porukassahan on aina mukavampaa. Joten jos sinulla on tarve järjestää ohjelmaa omalle porukallesi niin työyhteisössä kuin muissa tapauksissa, ota ihmeessä yhteyttä minuun. Kalenteristani löytyy myös matalamman kynnyksen tapahtumia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: