Kuusenkerkkäfestarit

30.5.2019 12.00-17.00 Hämeenojantie 32, Pitkäjärvi, Somero 

Festareiden ideana on koota yhteen ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet kotimaisista luonnontuotteista, paikanpäälle odotetaan runsasmäärä erilaisia lähiruokayrittäjiä sekä villivihannestuotteiden myyjiä.

Festareille on yleisöllä vapaa pääsy! Tervetuloa

kuusenkerkkiä 019

Majatalo Myötätuulta ympäröi yli puolen kilometrin mittainen kuusiaita. Saimme siitä majatalon emännän kanssa ajatuksen, jos järjestettäisimme yhdessä keväällä kuusenkerkkä festarit.

Tartuimme tuumasta toimeen!

Festarit tarjoavat erilaisia ja raikkaita koemuksia ja makuja. Jos et ole koskaan päässyt maistamaan kuusenkerkkäjäätelöä niin nyt siihen on tilaisuus. Isontuvan jäätelö tulee myymään sitä näillä festareilla. Sinulla on mahdollisuus päästä seuraamaan kuusenkerkkäsiirapin valmistusta. Lisäksi voit ostaa valmista kuusenkerkkäsiirappia mukaan kotiin tai lunastaa itsellesi erillistä korvausta vastaan poimintakassin. Kassin mukana tulee kuusenkerkkä siirapin ja hillon keitto ohjeet.

Mukaan mahtuu kaikki yrittäjät ja myyjät joiden alaa on villivihannekset, luomutuotteet ja paikallinen lähituotanto. Jos haluat hankkia itsellesi myyntipaikan lukaise täältä lisää!

Lisätietoja:
https://www.majatalomyotatuuli.com

https://www.isontuvanjaatelo.fi