Kuusenkerkkäfestarit

Festreita vietettiin 30.5.2019 12.00-17.00 Hämeenojantie 34, Pitkäjärvi, Somero 

Ensimmäisen kerran järjestetyt festarit onnistuivat odotustenmukaisesti ja toivomme tapahtuman vakiinnuttavan paikkansa villivihannes-, hortailu- sekä luomutapahtumien joukossa. Tervetuloa mukaan siis myös ensi kerralla!

***

Festareiden ideana on koota yhteen ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet kotimaisista luonnontuotteista, paikanpäälle on tulossa runsasmäärä erilaisia lähiruokayrittäjiä sekä villivihannestuotteiden myyjiä. Listan osallistuvista yrittäjistä löydät sivun alareunasta!

Festareille on yleisöllä vapaa pääsy, tervetuloa!

 

Majatalo Myötätuulta ympäröi yli puolen kilometrin mittainen kuusiaita. Saimme siitä majatalon emännän kanssa ajatuksen, jos järjestäisimme yhdessä keväällä kuusenkerkkäfestarit.

Tartuimme tuumasta toimeen!

Festarit tarjoavat erilaisia ja raikkaita koemuksia ja makuja. Jos et ole koskaan päässyt maistamaan kuusenkerkkäjäätelöä niin nyt siihen on tilaisuus. Isontuvan jäätelö tulee myymään sitä näillä festareilla.
Sinulla on mahdollisuus päästä seuraamaan kuusenkerkkäsiirapin valmistusta. Lisäksi voit ostaa valmista kuusenkerkkäsiirappia mukaan kotiin tai lunastaa itsellesi erillistä korvausta vastaan poimintakassin. Kassin mukana tulee kuusenkerkkäsiirapin- ja hillonkeitto-ohjeet.

 

Mukana festareilla:

DSC08565

Majatalo Myötätuuli – miljöö, paikoituis

Elviira Väyrynen – musiikki

Isontuvan jäätelö – myytäviä tuotteita ja annoksia

Yrtti villitys – myytäviä yrttituotteita

ForestFoody – myytäviä tuotteita ja palveluja
Paijan tila – laadukkaita luomuleipiä

Puikelo – koulutuspaketteja

Yrtti Paja – myytävänä tuotteita