Hortsinat

Olen aina ennen kokenut suurta ahdistusta kaikesta myymisestä en oikein tiedä miksi, mutta niin se vain on. Nyt olen ottanut avuksi hurtin huumoritajuni näihin myyntiprojekteihin ja olin kehittänyt jo aiemmin ihan oman tuotteen: Hortsinat.

Jo pelkkä nimi herättää uteliaisuutta ja siksi niitä onkin hauska myydä. Joulun alla olin ensimmäistä kertaa myymässä niitä Jokioisten talvimarkkinoilla. Nuorin maistaja oli ehkä noin vuoden vanha lapsi. Oli erityisen hauska seurata, kun vanhemmat antoivat pienen palan täytettä lapsen suuhun maistettavaksi, että mihin päin tuo maistelevan piltin ilme kääntyy. Yllätys yllätys – suu vetäytyi hymyyn ja lisääkin tohti pyytää. Mutta eihän noin pienelle voi antaa kuin maistiaiset.

Hortsinat ovat villiyrttejä hyödyntävä ruiskuoreen leivottu naposteltava. Ne muistuttavat rakenteeltaan ja tarkoitukseltaaan hieman karjalanpiirakoita, mutta ovat makumaailmaltaan maanläheisempiä ja niissä on ripaus jopa kansainvälisyyttä.

Kolmen nuoren miehen porukka myös ilahdutti erityisesti mieltäni – maistoivat, ihastuivat ja myös ostivat hortsinoitani. Mikään ei lämmitä mieltä niin paljon kuin se, että on onnistunut tekemään tuotteen joka miellyttää ainakin osan muidenkin ihmisten makumieltymyksiä. Toki tuli niitäkin kommentteja että onpas erikoisia, mutta niinhän sen kuuluukin olla! Jokaisella kun nyt on omat maku mieltymyksensä ja kaikkia ei voi miellyttää.

Nyt pääset maistamaan hortsinoita ja muutakin tekemääni villiruokaa maistamaan Majatalo Myötätuuleen esietettävään talviteatteriin. Ensi-ilta on ystävänpäivänä 14.2.2020 kello 19.00. Myynnissä Villiintynyt teatterimenu.

Julkaissut paivieronen

Olen Päivi Eronen, koulutukseltani olen biologi ja hortaohjaaja. Järjestän erilaisia kursseja tarvittaessa ihan yksittäisille ihmisellekin, mutta porukassahan on aina mukavampaa. Joten jos sinulla on tarve järjestää ohjelmaa omalle porukallesi niin työyhteisössä kuin muissa tapauksissa, ota ihmeessä yhteyttä minuun. Kalenteristani löytyy myös matalamman kynnyksen tapahtumia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: