Kuusenkerkkäfestarit ja Henna

Minulta kysyttiin mitä odotan Kuusenkerkkäfestareilta… Kieleni meni aluksi jumiin kunnes sain jäsenneltyä aivonystyräni taas avoimeksi. On sen verran uusi suuntaus järjestää luonnolliselle terveyden edistämiselle ja hyvinvoinnille omat karnevaalinsa, että eihän sitä noin äkkiseltään osannut odottaa mitään – tai sitten ehkä vähän liikaakin.

Tiesitkö, että Kuusenkerkkäsiirappi on yksi tehokkaimmista yskänlääkkeistä? Jaetulla paikalla hunajan kanssa – molempia löytyy aina kaapissani.

Olen siis Henna Romu, paljasjalkainen somerolainen – oman polun kulkija, terveellinen ja maukas ruoka on tärkeimpiä asioita elämässäni. Koska olen tottunut festareihin joissa rokki on pääosassa ja ruoan virkaa toimittaa muutaman päivän ajan pääasiassa pohjaan palanut paella, en ole osannut vastata kysymykseen “Mitä odotan Kuusenkerkkäfestareilta?”. Olen toki käynyt Päivillin hortaohjatussa pihakierroksessa ja ollut järjestämässä myös villivihannes-aiheisia ruokakurssejakin, mutta luonnollisen terveyden ja hyvinvoinnin festareille en ole aiemmin osallistunut.

Hyvä ja ravitseva ruoka on pääosassa arkeamme, hyvänä ekstrana oletamme perheessämme hyvinvoinnin lisääntyvän puhtaiden ja luotettavien raaka-aineiden hyödyntämisellä. Ruoanlaitossa käytämme pääasiassa lähituotantoa ja moneen vaivaan osaamme jo hyödyntää pihalta löytyviä luonnontuotteita.Parhaita vapaa-ajanvieton aktiviteetteja neljän hengen taloudessamme on metsäretket, jotka tarjoavat paljon kasvien ihmettelyä ja suuren annoksen luonnon probiootteja. Kesän aikaan yksi eniten käytetyistä kasveistamme on piharatamo. Polkupyöräilyä harjoitellessa pikkuisten jalkojen polvet on olleet koetuksella ja niihin vaivoihin on auttanut pihalta poimittu, huuhtaistu ja auki hierottu ratamo!

Se mitä tiedän Kuusenkerkkäfestareista muokkaa toki odotuksiani festareilta. Tällä hetkellä suurimmat odotukseni ovat kuitenkin kohdata samanhenkisiä ihmisiä – jotka innostuvat lähiruoasta ja luonnosta. Toki odotan myös näkeväni aitoa uutta innostusta luonnosta, heiltä jotka eivät vielä ole hurahtaneet kuusenkerkkien ja luonnon tarjoaman hyvinvoinnin maailmaan.

Olen kuitenkin itse myös hyvin jännittynyt ja avoimin mielin liikkellä sillä tiedän tarjonnan avartavan myös omaa makuelämysteni maailmaa. Odotan uusia makumaailmoja ja ohjeita “yskänlääkkeeni” hyödyntämiseen. Makuelämyksinä odotetuimpia on ehdottomasti jäätelön maistaminen!

Mitähän te muut odotatte festareilta?

Toivonkin siis että saamme viettää helatorstaita aurinkoisen kesäisessä säässä, kuten säätiedotus jo melkein lupaakin. Nähdään jokatapauksessa festareilla!

  • Avoiminmielin jännittävä Henna

Julkaissut paivieronen

Olen Päivi Eronen, koulutukseltani olen biologi ja hortaohjaaja. Järjestän erilaisia kursseja tarvittaessa ihan yksittäisille ihmisellekin, mutta porukassahan on aina mukavampaa. Joten jos sinulla on tarve järjestää ohjelmaa omalle porukallesi niin työyhteisössä kuin muissa tapauksissa, ota ihmeessä yhteyttä minuun. Kalenteristani löytyy myös matalamman kynnyksen tapahtumia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: