Vappu Hortoilua!

vappuhortoilua 006.JPGKylläpäs jännitti! Mutta nyt se on onnistuneesti ja onnellisesti ohitse, ensimmäinen järjestämäni Vappu Hortoilu, yhteistyössä Kultelan kyläyhdistyksen kanssa. Ja taas tuli käännytettyä ainakin yksi vuohenputken vihaaja vuohenputken syöjäksi ei huono päivä ollenkaan. Teemana meillä oli hortaletut. Jokainen sai valita tuoreista nokkosista, voikukanlehdistä, poimulehdestä ja vuohenputkesta mieleisensä letuntäytteet. Hortaa ei laitettu valmiiksi taikinaan, vaan se lisättiin siihen vasta paistovaiheessa, näin maku säilyi tuoreena. Oli mukavaa kuulla ihmisten ihastuneita kommentteja niin ideasta kun toteutuksestakin. Ehkä tästä tehdään perinne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s